Шкафче за обувки от дървена щайга - Стъпка 6

Последна редакция на 27/04/2024 от Адриана

Вижте още: 9 свежи идеи за маса от палети

Вашият малък и функционален шкаф за обувки вече е готов. Можете да подредите няколко чифта, с които ходите най-често и да седнете върху възглавничката, за да проверите, дали е достатъчно удобна.

Ако сме ви вдъхновили с това наше предложение, създайте своя собствена идея или потърсете помощ от изпълнителите в категория мебели по поръчка в MaistorPlus. Направете заявка, сравнете оферти и изберете подходящ дърводелец, който да осъществи вашите идеи за интересни и креативни мебели.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Шкафче за обувки от дървена щайга

Обувките са важна част от облеклото ни, а за да бъдат приятна част и от интериора в дома ни, е добре да си знаят мястото. А то със сигурност не е по цялото протежение на коридора или антрето, така че всеки, минаващ оттам хубаво да може да се спъне и на отиване, и на връщане. Вместо това ви предлагаме да се запознаете с предложението, което имаме за вас тук и което ще откриете като прочетете публикацията, част от която е настоящата снимка. На нея е показано шкафче за обувки, изработено от боядисана в тъмносин цвят щайга. То разполага с два открити рафта, по които тук забелязваме подредени пет чифта обувки. Два от тях са сини и розови маратонки, виждаме също бели кецове, както и кафяви кецове на жълти цветчета, а до тях има гуменки с леопардов принт. Изглежда, че собствениците на това шкафче за обувки от дървена щайга са привърженици на спорта и по-удобните и функционални обувки. Шкафчето е оборудвано и с мека седала с вата и жълт плат на ромбовидни фигури, които се съчетават в общ, завършен принт. За допълнително удобство и мобилност, в долните ми четири края са монтирани прозрачни колелца. По този начин шкафчето за обувки може да променя местоположението си бързо и лесно.