Четвърта стъпка: Поставете закачалката на стената!

Последна редакция на 18/05/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 869 пъти

Единственото, което ви остана, е да залепите държача за стената. Използвайте самозалепващи стикери - продават се такива, специално пригодени за прикрепяне на закачалки и други подобни за стените. Бихте могли и да пробиете дупки и да закачите държача с пирони или куки, но определено лепенките са по-щадящ вариант. Постарайте се да използвате толкова стикери, че да постигнете пълна стабилност.

Последен съвет - избягвайте окачването на твърде тежки дрехи/предмети. Хавлиени кърпи за баня или кухня, леки детски дрешки, шалове, ръкавици... те са напълно подходящи варианти. А сега... поздравления! Вече си имате собствен уникален държач за стена, който освен практичен, представлява и една прекрасна декорация за дома ви!

Ако желаете да получите още интересни идеи, съвети и помощ за обновлението на интериорния дизайн в жилището, потърсете помощ от специалисти. В случай че се колебаете на кой екип да се спрете, пуснете заявка в MaistorPlus и ние ще ви съдействаме напълно безплатно. В рамките на 24 часа ще получите уникални предложения от водещи компании и ще имате постоянен достъп до профилите и потребителските им оценки, за да вземете едно добре информирано решение!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Направи си сам креативна закачалка от щипки за пране

Ако желанието ви е да внесете нещо ново и свежо в дома си, без да правите сериозни разходи за това, то нашето предложение за "направи си сам" проект идва точно навреме. Защото в момента разглеждате снимка, която е част от публикация, обясняваща ви в няколко лесни стъпки как да си изработите собственоръчно оригинална закачалка с дървени щипки за 3пране. Прочетете я, за да научите не само какви действия е необходимо да предприемете, но и какви материали да си подготвите. Тук вече имате възможност да видите завършената закачалка с дървени щипки. Както забелязвате, последните са частично боядисани в оранжево-червен нюанс. След това са залепени на равни разстояния една от друга, като тази симетрия е постигната с помощна на внимателно предварително планиране. Преди окончателното им залепване с щипките е направена своеобразна "суха тренировка", така че по-лесно да се установи правилното позициониране на всяка от тях. При етапа, който е представен тук, лепилото на щипките вече е добре изсъхнало и е време цялата конструкция, състояща се от дъска и налепени по нея щипки, да бъде закрепена за стената. Това се случва благодарение на самозалепващи се стикери, които са по-нетрудоемкият вариант в сравнение с това да бяха използвани чук и пирони. На закачалката виждаме окачена хавлия в синьо-зелени и кафяви нюанси. Тя би могла да понесе също всякакви леки връхни дрехи.