Бял и червен конец, щипка умение и още нещо

Последна редакция на 04/05/2024 от Виктория Маринова

Дотук добре – държим в ръцете си бял и червен конец, а сега какво? Оказва се, че за създаването на красива мартеничка, трябва малко повече: „човек трябва да притежава и желанието да се занимава с нещо подобно, а идеите си идват в процеса на работа“. Георги споделя, че за него е удоволствие да среща различни хора и да ги предизвиква сами да си оплетат мартеничката, за да почувстват това специфично удовлетворение, на което не можем да поставим цена. „Миналата година беше успешен сезон и познати и непознати се спираха на моята сергия, защото отношението към тях беше различно. С всеки клиент се занимавах персонално и му поставях различни задачки. Повечето хора се радват, когато се почувстват ангажирани. Една жена стоя над час на сергията и наблюдава с интерес как на място й изпълнявам поръчката, която сподели, че ще изпрати за Дубай.“

Предизвикваме ви да разгледате страхотните мартенички на Crocus на щанда му, който от 20 февруари до 02 март ще внася цвят и настроение на автобусната спирка на ул. „д-р Атанас Москов“, в началото на Бизнес Парк, ж.к Младост 4. Както той самият казва, ще го познаете по зелената брада, големия червен чадър с български знамена, музиката, която звучи от сергията, и широката усмивка, която с удоволствие ви подава чаша червено вино.

Кои са вашите любими мартенички от щанда на Crocus? Покажете ни своите творения, които изплетохте с помощта на Георги, а за цялостното преобразяване на дома, разчитайте на опитни майстори. С тяхна помощ можете да превърнете всяка интериорна идея в реалност, като за целта пуснете безплатна заявка в сайта и се запознайте с офертите на доказаните специалисти на MaistorPlus!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Мартеничките на Crocus - оригинално намигване към една вечна традиция

Можете да откриете невероятните изделия на Crocus на щанда му, който между 20 февруари и 02 март ще се намира на автобусната спирка на ул. „д-р Атанас Москов“, в началото на Бизнес Парк, ж.к Младост 4. Там ще видите освен невероятни мартенички от естествени материали, още и страхотни чанти, пана и обеци от вълна, които ще ви грабнат със своите пъстри цветове и качествена изработка. Разгледайте огромното разнообразие от мартенички под формата на гривни, които е подготвил Георги, като се включите и в неговото състезание „Бързи, смели, сръчни“, така че да си спечелите страхотни символични награди. Ако пък сръчността не е вашата сила, можете да се почерпите с чаша вино и да поръчате на Георги изработката на красива мартеничка, гривна, а защо не и чанта от вълна, с която да впечатлите приятелите си през пролетта. Самият щанд пък ще познаете по червения чадър с български знамена, музиката, която звучи и Георги, които ще ви посрещне с широка усмивка и ефектна зелена брада.