Връзването на обувките вече е забавно!

Последна редакция на 04/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 983 пъти

Когато прецените за удачно, може да включите в играта състезателен елемент - с още един чифт и второ дете участник или пък с отчитане на положителен резултат за време.

Ето че успешно снабдихте наследника си с поредната играчка, с която да се разнообразява у дома. Ако имате планове и за реорганизация на детската стая, не се колебайте да потърсите професионална помощ в нашия сайт. Пуснете безплатна заявка с проекта си в MaistorPlus и проверете фирмите, които ще ви изпратят подробни оферти за изпълнение. Сравнете оценките за тяхната работа от предишните им клиенти, за да бъдете сигурни, че избраният майстор ще бъде най-подходящият за вас.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Как най-лесно да научим децата да връзват обувките си

Ако отдавна можете да си връзвате обувките и дори не се замисляте как го правите, вероятно е далеч назад времето, когато сте били дете и сте правили първите си опити в тази дейност. Време е да научите на това полезно умение и детето си. На снимката, която представяме на вашето внимание тук, са показани лява и дясна оцветени с червен пастел или флумастер макетни обувки от хартия, които са залепени върху картон, за да бъдат по-стабилни. Дупките на обувките са направени с перфоратор, а през тях минават истински връзки за обувки, с което детето ви да се упражнява. Разбира се, че би могло да се упражнява и с реални кецове или маратонки, обути на краката му, но преди това е добре да придобие повече увереност посредством сухи тренировки. А и на макетните обувки ще бъде по-лесно и за вас да покажете отделните малки стъпки от цялостния процес на завързване. Обяснете и покажете бавно и търпеливо всяка от тях. Ако е необходимо, нека детето ви ги повтаря поотделно, докато започне да ги прави спокойно и смело. Важно е както да ви гледа внимателно, докато демонстрирате, така и да пробва да завързва връзките на обувките само. Накарайте го да разбере, че грешките, които евентуално ще допуска, са нещо нормално и са съществена част от обучението му. Всяка преодоляна го доближава все повече до перфектния резултат.