Кога и къде ще се проведе Първият български дърводелски събор?

Последна редакция на 05/05/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 887 пъти

Домакините на първия български събор, посветен на дърводелските инструменти и занаяти, запретват ръкави и обединяват под един дървен покрив изкусни майстори и запалени любители, които да обменят опит и идеи през уикенда на 24-25 юни или 01-02 юли 2017 година. Сборният пункт на дърводелските занаяти ще бъде в село Горно Селище, община Севлиево, много близо до град Априлци. Посетете и вие това уникално събитие, на което ще срещнете опитните професионалисти и любители, регистрирани във форума. Следете всички новини около организацията на събитието в тази тема, като не забравяте да се регистрирате и включите в общността на най-големия форум за домашни ремонти „Направи сам“.

Качествената изработка на дървени изделия за дома пък поверете в ръцете на доказани професионалисти. Заявете проект в MaistorPlus напълно безплатно и разгледайте техните профили, оферти и оценки от предишни клиенти!

Още информация за събитието можете да откриете и на: https://woodcraftbg.wordpress.com

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Първи български дърводелски събор - от дърводелските инструменти до тънкостите в занаята

Първият български дърводелски събор ще се проведе през уикенда на 24-25 юни или 01-02 юли 2017 година, като се стреми да срещне на едно място опитни майстори, запалени ентусиасти и не на последно място потребители от най-големия форум за домашни ремонти „Направи сам“. Във фокуса на събитието ще попаднат някои автентични дърводелски инструменти на повече от 100 години, като посетителите ще имат възможност да видят и пълните колекции, към които дърводелските пособия принадлежат. За да отговорят на очакванията на всички, организаторите ще създадат страхотни работилници, по време на които ще демонстрират своите умения и знания за дървообработката. След предварителна регистрация, изложителите на събора пък ще могат да предлагат своите изкусни произведения от дърво, както и да споделят своите познания и трикове с начинаещите майстори в дърводелския занаят. Събитието ще е проведе в село Горно Селище, община Севлиево.