Направете си рафт от вино

Последна редакция на 04/05/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 2 007 пъти

Друга оригинална идея, която може да приложите сами и без особено усилия, е да си направите рафт от кутиите за вино. Нужен ви е правилният брой кутии за бутилки, така че да изградите стабилно конструкцията си. За да ги привържете в общо цяло, са ви необходими стоманено въже и обтегачи. Веднъж завързани и стегнати, кутиите за вино стават стабилна основа, върху която може да поставите рафт и да декорирате с нея дома си. Импровизираният отворен шкаф има модерна визия и заедно с това подчертава любовта ви към напитката. Разбира се, можете отново да заложите на дървени или стъклени стени, от вас зависи как ще изглежда крайният продукт.

Ако идеите са ви харесали, но не покриват критериите ви за стил и искате по-специален шкаф за вино, потърсете услугите на хората, които се занимават с изработка на мебели по поръчка. В MaistorPlus ще откриете техните профили, кратко представяне и мнението на предишни потребители, които са ползвали услугите им. Ако пък желаете да видите каква ще е цената за реализацията на идея, която вече сте си наумили, заявете проект безплатно, за да получите най-добрите условия.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Направете си сами страхотен шкаф за вино

Ако търсите отговор на въпроса дали има начин бутилките ви с вино да присъстват в интериора ви по модерен и дизайнерски изчистен начин, то можете да го получите, като погледнете настоящата снимка. Представяме на вашето внимание модернистичен шкаф за вино, който ще превърне скучния и неизползваем ъгъл в дневната или кухнята ви в оригинален акцент в обзавеждането. Още по-хубавата новина, която пристига заедно с него е, че е съвсем по силите ви да си го направите и сами. Нека разгледаме какво ще ви бъде необходимо, освен желание, ентусиазъм и малко свободно време. Както виждаме, шкафът се състои от няколко реда кутии за бутилки, които са боядисани в бяло, а над тях е позициониран стъклен правоъгълен рафт. Преди да бъде поставен последния обаче, кутиите за бутилки са обвързани и пристегнати помежду си с помощта на стоманено въже и обтегачи. Обърнете внимание, че има точно определена подредба на кутиите и по този начин те могат да стоят стабилно заедно. Кутиите са общо осемнадесет, разпределени в пет реда, като се редуват по четири на първи, трети и пети ред, и по три, съответно на втори и четвърти ред. Стъкленият плот, освен като завършващ елемент върху кутиите с бутилки вино, служи и за място за декорации.