За Weber България

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 708 пъти

Weber е част от групата Saint-Gobain. Направление Weber оперира на българския пазар от 2001 г. с производство на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори. Вебер е лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда.  Основен приоритет на компанията, като част от мултинационалния концерн Saint-Gobain, е създаването, производството и разпространението на устойчиви и сигурни решения. Weber България разполага с два завода на територията на страната и има 74 служители.

We care е водещият слоган, отличителен белег, ангажимент, който ръководи компанията Вебер във всяко действие и ни ангажира пред всички, които проектират, произвеждат, строят, и пред тези, които живеят в построените сгради. Повече за компанията можете да научите от интернет-страницата ни bg.weber, както и като ни  последвате във Facebook.

За групата Saint-Gobain

Saint-Gobain проектира, произвежда и дистрибутира материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на всеки от нас. Те са навсякъде в нашите домове и бит: в сградите, в транспортните средства и в индустрията. Те ни осигуряват комфорт, полезност и сигурност, като същевременно съответстват на предизвикателствата на устойчивото строителство, на добива на суровини и на климатичните промени. В световен мащаб, компанията е лидер в устойчивото строителство с €40.8 млрд. продажби през 2017 г., присъствие в над 65 държави и повече от 170,000 служители.  

В България Saint-Gobain е представена от направленията Weber, Ecophon, Eurocoustic, Isover, Rigips, и представителствата Glass, Formula и PAM.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Weber България организира уникално майсторско парти в Бургас