Как да залепите

Последна редакция на 18/05/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 532 пъти

Поставете стикера върху стената, като обърнете внимание прозрачното фолио да е с лице към вас. Внимавайте всички ъгли да са поставени върху местата, които по-рано отбелязахте с помощта на нивелир и рулетка.

След като татуировката е вече върху стената, използвайте хартиеното тиксо, за да залепите здраво четирите ъгъла на лепенката. Вкарайте в действие кредитната карта, като минете с краищата й по целия стикер. Целта на това занимание е да изкарате от лепенката целия излишен въздух, който би могъл да е пречка за правилното залепване на татуса.

Вижте още: 5 остроумни трика за боядисване

Веднъж позиционирали стикера, вече е време да започнете с разлепването. Ако водещата ви ръка е дясната, започнете от горния десен ъгъл. Респективно, ако се справяте по-добре с лявата ръка, отлепването трябва да започне от горния ляв ъгъл.

Махнете тиксото и започнете бавно да разлепвате, като следите стикерът да остава плътно залепен за стената. След като приключите, минете лепенката с микрофибърния парцал и сте готови.

Надяваме се, че нашите съвети са ви били от помощ. Татуировките за стена са наистина ефектен и сравнително достъпен аксесоар. Ако обаче домът ви се нуждае от сериозно и цялостно пребоядисване, а вие не може да се справите сам, не се колебайте да потърсите специалист. Той ще ви помогнат не само със самото боядисване, но и с избора на цветове и боя. В случай че не искате да се ровите в дълги списъци, може да заявите своя проект безплатно и по този начин да получите най-добрите оферти за проекта си.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Залепете татуировката си за стена в три лесни стъпки