Дръжки в индустриален дух

Последна редакция на 02/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 747 пъти

Нужни са ви: шпилка, гайки, куки за прикрепяне. По желание – и други симпатични елементи за добавяне на допълнителен чар към индустриалния дизайн на новите ви дръжки.

В случай че планирате цялостна подмяна на захабените мебели, можете да се обърнете към професионален дърводелец, който ще ги изработи по индивидуален проект по ваш вкус. Правилният специалист ще откриете в нашия сайт, като пуснете безплатна заявка за проекта си. Ще получите оферти от регистрираните при нас майстори и ще имате възможност да подберете най-подходящия според вас, разглеждайки цялата налична подробна информация за него.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 5 направи си сам идеи за дръжките на вашите мебели

Ако има интериорен стил, който да очарова с грубостта си, то това без съмнения е индустриалният стил. За него са характерни натуралните тухлени стени, железни столове, тежки черни полилеи, спускащи се ниско от тавана, извадени на показ тръби. Изобщо всичко, което би направила лесна асоциацията ни с индустриалност. И въпреки че трудно бихме очаквали нещо подобно от него, той успява да бъде уютен по свой начин. Наред с изредените дотук разпознаваеми черти, индустриалния стил може съвсем успешно да се разпише и върху мебелите. При това, да го направи с абсолютно неприсъщия за него финес. Резултатът може да се види на показаната тук снимка. Тя ни демонстрира нагледно как изглежда обков в индустриален стил. Виждаме част от кафява дървена мебел, чиято дръжка е направена от шпилка, гайки и куки за прикрепяне. Освен оригинална като визия, тази дръжка за чекмедже изглежда достатъчно удобна и функционална за ползване. Наред с това създава внушението за безкомпромисна здравина. Веднага се сещаме, че подобно индустриално намигване може да се случи и под формата на закачалки в банята или кухнята например. Ако идеята ви допада, дори не е задължително даденото помещение изцяло да е подчинено на индустриалния стил.