Реалистична представа

Последна редакция на 05/05/2024 от Патриция Симеонова

Както описахме горе темата за начина на живот, трябва да гледате реалистично над новите придобивки в дома си – износването, на което ще бъдат подложени мебелите, а и да установите какви грижи ще може да полагате, сами ли ще ги поддържате или ще се доверите на фирма за професионално почистване. Дори да разполагате с бюджет за по-висок клас мебели, може да се окаже, че те имат нужда от повече грижи от очакваното.

Купувайте разумно и осведомено, и задължително се интересувайте от типа грижи, които трябва да се полагат в зависимост от материалите и покритията. Запознайте се с подходящите продукти за почистване. Има различни продукти за грижа като восък, лак, полиращи препарати и специални препарати за почистване на текстил. За съжаление има продукти, които са изключително силни и могат да разрушат повърхности като кожа и дърво. Ориентирайте се към закупване на мебели, за които знаете как да се погрижите.

Декорирането и обзавеждането на вашия дом ви дава пълна свобода да го проектирате точно, както желаете. Въпреки забавната част, трябва да избягвате тези често срещани грешки, които няма да разкрият пълния потенциал на помещенията. За да разгърнете капацитета на домашната обстановка, консултирайте се с опитен интериорен дизайнер, част от MaistorPlus.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Грешки, които да избегнете при обзавеждане на първия ви дом