Фотореалистична визуализация

Последна редакция на 30/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 735 пъти

Нещо повече, развитието на технологиите позволява проектите да бъдат коментирани, още преди да е стартирал строежът по тях. Фирмата на архитекта Марк Къшнър е била наета да строи на мястото на изгоряла сграда във ваканционен комплекс в щата Ню Йорк. Това, което искат да предложат, е наистина ново, нямащо нищо общо с нагласите на жителите на това място до онзи момент.

Изработват фотореалистична визуализация, така че да се придобие ясна представа как точно ще изглежда сградата на мястото, предвидено за нея, и я качват в социалните мрежи. Оттам нататък всичко е в ръцете на потребителите - харесват, коментират, споделят. Могат пряко да влияят върху финалния изглед на проекта и го правят. На практика, участват в проектирането, макар и само виртуално. Този пример е част от бъдещето в архитектурата и ясен показател защо сградите на бъдещето ще бъдат проектирани от... нас.

А каква е вашата сграда на бъдещето? Готови ли сте да размените идеи с доказани професионалисти? Заявете безплатно проект в MaistorPlus и осъществете плановете си ефективно и качествено. Разгледайте препоръки на изпълнителите, изпратили ви оферти, и наемете на работа този, който покрива максимално изискванията ви.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Защо сградите на бъдещето ще бъдат проектирани от… нас?