Внесете нетрадиционни идеи с оригинална визия

Последна редакция на 07/05/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 947 пъти

Тази нестандартна идея може да се нагоди към всеки стил и да придаде артистичност на всяко помещение. Въоръжете се с малко повече време и търпение, но крайният резултат ще ви остави без думи. За направата ѝ са необходими пирони, чук, клещи, шперплат, бял картон, който да е по-голям от шперплата, и конци или прежда в различни цветове.

  • Може сами да нарисувате надписа, който желаете, или да го принтирате.
  • Отбележете крайните точки на буквите там, където ще поставите пироните.
  • Залепете картона върху шперплата.
  • След това забийте пироните на мястото на точките и се захванете с основната работа, а именно да добавите първата нишка конци/прежда.
  • Ако желаете по-ярък и отличителен резултат, използвайте прежда. Първоначално може да нанизвате на случаен принцип, но накрая вече ще прецените как и с кой цвят прежда да завършите.

Ако имате нужда от надежден майстор, който да работи качествено, заявете напълно безплатно проект. По този начин ще се свържете с прoфесионалисти, които ще ви дадат оферти за изпълнението.

Свързано:

Декорация за стена Нека творим нeстандартно! 5 креативни идеи за стената

Един от най-добрите начини, за да направите дома си уютен и приветлив, е като сами се погрижите за дизайна и детайлите. Това е един креативен и функционален метод за създаване на декорация, която може да бъде поставена във всяка стая в жилището. На първото изображение е изписан надпис, като върху страничните му части са отбелязани точки, с които ще се отбележи къде да бъдат забити пирончетата. Виждаме поставените малки пирони, върху които са преплетени в различни форми и по различни начини конци. Те могат да бъдат и прежда. За по-шарено и интересно са използвани различни цветове, с което се придава разчупеност. Надписът лесно се откроява на белия фон на платното. Може да бъдат използвани различни шарени цветове или геометрични форми вместо семплия цвят. За тази цел надписът би трябвало да бъде с открояващи се цветове. Размерите му не са големи. Използвани са различни материали за направата. Основните са хартия, маркер, шперплат, голям брой пирони и значително много цветни конци. Те по отделно са с различно предназначение от ежедневието ни, но тук успяват да се превърнат в артистична творба, която ще превърне обикновената стена в шарена и невероятна. От дома ще се пренесете в студио, съхраняващо авантюристичния дух и вдъхновяващото изкуство.