Как да съхраним правилно спомените?

Последна редакция на 04/05/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 491 пъти

Спомените обикновено имат специално място в спалнята. За жалост обаче много често е повече сантиментално, отколкото строго определено в пространството. Много често са разпилени на всевъзможни места: нощно шкафче, перваз, рафтове, секции... А как може да се справим с тях?

  • Ако обичате да сте заобиколени от снимки на любимите си хора, това е чудесно. Но не може всичките да стоят разпилени по шкафовете, а дори да са в рамки, пак заемат твърде много място. По-добре ги поставете по стените. Така много по-лесно ще почиствате повърхността на шкафовете. 
  • А какво смятате да правите с книгата, която дочетохте миналата седмица и още стои на бюрото ви. Ако няма да я препрочетете, по-добре я дарете. Онези от вас, които са твърде големи книголюбители е добре да включат в мебелите на стаята високи рафтове. 
  • Всички сувенири, подаръчета и магнитчета, които любими хора са ви подарявали трябва да имат своето място. По този начин освен, че ще бъде по-подредено, ще си спестите и време от чистенето на прах по тях. Най-добре ги обособете в отделно шкафче или им намерете по-добро приложение в хола или кухнята.

Свързано:

Декорация за стена 5 неща, които се пречкат в спалнята и как да се справим с тях