Лимоните сами по себе си са акцент

Последна редакция на 09/05/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 438 пъти

Добавянето на лимонени щрихи в декора на дома може да стане по много начини. 

  • Един от тях е като използвате лимони в различни секции на стаята. Този метод е простичък, но доста ефективен и открояващ се. За да осъществите тази идея са ви необходими лимони и красив и стилен съд, в който да ги поставите. Съветваме ви купата, в която ще поставите плодовете, да е от дърво или с дървен завършек. Така ще внесете още малко топлина в интериора, а стилното дърво ще направи така, че жълтият лимонен цвят да изпъкне още повече. За да засилите усещането за свежест и хармония, можете да добавите зелени растения – изкуствени или естествени.

  • Тази лимонена декорация можете да поставите във всяко кътче на дома – кухня, дневна, трапезария и дори градина. Интересна комбинация би се получила, ако около лимоните поставите различни акценти с цветя, панделки и други.

  • В комбинация с големи или дори по-малки свещи, акцентната декорация с лимони би създала естествено ненатрапчиво романтично усещане. Разбира се, към този акцентен декор можете да добавите добре познатите зелени или цветни растения, панделки и др.

Свързано:

Декорация за стена Декорации с вкус на лято с помощта на лимони