Помислете за повече от една функция на мебелите

Последна редакция на 02/05/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 620 пъти

Днес лесно можете да откриете мебели с много изобретателен подход към малките пространства. Такива, които изпълняват повече от една функция. По този начин хем пестите място, хем пари, хем ще си осигурите удобство.

  • Изберете пейка с красива тапицерия, на която да сядат вашите гости. Мястото пък отдолу запълнете с книги, албуми или кошници, в които да поставите по-дребни вещи. Само се уверете, че пейката е направена от достатъчно издръжлив материал. И не на последно място е удобна.
  • Изберете диван с място за съхранение. Мебелите със скрито отделение под седалката наистина пестят място, защото в тях можете да поставите обемни неща, които трудно бихте съхранявали другаде. Например олекотени завивки, възглавници или зимни пуловери и палта. Добра алтернатива е диванът да е с механизъм, който позволява да се трансформира в легло. Така ще може да настаните гостите си, които са останали за нощуване.
  • Използвайте плетена кошница за масичка за кафе. В нея можете да съхранявате различни неща, които използвате често, защото винаги ще са ви под ръка. Освен това кошниците често са направени от естествени материали. 

Вижте още: Как да обособим домашен офис във всекидневната?

Свързано:

Декорация за стена Как максимално да се възползваме от пространството в дневната?