Аксесоари и декорация

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 319 пъти

Декоративните елементи са най-важният момент в реализирането на бохо стила. Те са онова звено, което дава завършеност на всеки дом.

  • Житни класове и кортадерия (която може да отглеждате и в саксия) са препоръчителни за бохо стила. Хубаво е да бъдат достатъчно високи и обемни, за да може да изпълняват ролята на акцентна точка в стаята.
  • Огледала и картини с дървени рамки са не по-малко удачен вариант.
  • Възглавници с подходящ десен също са препоръчителни за този стил. Хубавата новина е, че в търговските вериги се предлага богата гама от избор, което значително улеснява всеки бохо ентусиаст.

Създаването на дом за мечтатели не е нищо сложно. Единственото важно условие е да знаете как да го постигнете. Всеки елемент е еднакво важен за реализиране на бохо дома. И сме сигурни, че този стил ще ви накара га се чувствате страхотно зад четирите стени на вашата крепост. В случай че имате огромно желание, но нямате визия за нещата, не се отчайвайте. Регистрираните при нас специалисти ще ви помогнат в тази мисия. По всяко време може да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете тази, която най-много ви допада.

Свързано:

Декорация за стена Поканете бохо стила в дома си