Рационална ваза

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 140 пъти

Последното предложение е за ваза, лишена от всякаква доза ексцентричност. Вероятно някои от вас ще разпознаят вазите от село, други може и да имат такава в дома си, а трети категорично ще я сложат в списъка „Най-скучни“. Каквото обаче е да е мнението ви няма как да отречем, че:

  • Подобен стил изчистени вази се вписват във всеки дом и са подходящи за всеки стил.
  • Винаги може да ги подложите на малко въображение и да ги подложите на (не)скритите си творчески заложби.
  • Отново могат да съберат ограничено количество цветя.
  • За сметка обаче на малкото цветя, могат да поемат много вода (като че ли от тях ще пият десетки стръкчета).

Нетипичните аксесоари в дома имат нужда и от нетипични притежатели. Ако държите на подредеността, организирането и всичко да е под конец, то не се насилвайте да вложите нотка нестандартност в интериора (пък било то и чрез нищо и никакви вази). Пуснете си „Монк“, направете си пуканки и не ги изяждайте в спалнята, за да не се ги разсипете в леглото.

Ако обаче схващате всеки виц, „умирате“ за клипчета, на които някой се пребива и не се страхувате да се смеете шумно, то тогава се замислете по какъв начин да изразите себе си в дизайна на дома. Може би нетипичните вази са точно за вас. И все пак, ако имат нужда от експертно съдействие в реализирането на вашия интериор, то винаги може да потърсите регистрираните при нас специалисти. Направете безплатна заявка за проект още сега, а в отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Декорация за стена 6 нестандартни вази за (не)всеки дом