Изненадите предстоят...

Последна редакция на 27/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 964 пъти

Ето няколко важни съвета:

  • Спалните са перфектно пространство за въвеждане на лукс и блясък - кадифе, искрящи метални детайли, мрамор и други луксозни материали  - те са горещ хит в дизайна на спалните. Тежкият текстил, драпериите, кадифените текстури и леглата с балдахин имат своя ренесанс при организирането на спалните на бъдещето.
  • Промяната в семейната динамика и начин на живот на съвременните собственици на жилища центрира кухнята като сърцето на дома. Повтаряме: съвременните хора обичат да комбинират приготвянето и консумацията на храна със социални и семейни занимания.

При положение, че харесвате продълговатите форми, ярките цветове и диско светлините от 70-те и 80-те на миналия век, сега е време да ги въведете в интериора на своята дневна или спалня. Мебелните трансформиращи се елементи все още са добре дошли в тези стаи, за да бъдат те просторни и удобни. 

Ако и вие сте се заредили с вдъхновение след представените тенденции в интериорния дизайн през тази година - потърсете специалистите, регистрирани при нас. Направете заявка за проект. Услугата е безплатна и предоставя възможност да разгледате профилите на изпълнителите и оценките, оставени от техните клиенти, за да вземете сами най-доброто решение.

Свързано:

Декорация за стена Новото в интериорния дизайн за 2020/2021 година