Детайли, вдъхновени от винтидж стила

Последна редакция на 27/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 069 пъти

Популярна теза твърди, че дяволът е в детайлите. И е така. Затова при изграждането на интериор във винтидж стил, е хубаво да обърнете специално внимание на малките елементи, които изграждат цялостната визия на помещението. 

Ако не желаете жилището ви да е в напълно винтидж стил, а само да напомня за него, то е достатъчно просто да добавите няколко предмета, вдъхновени от този стил на подходящо място в помещението. 

  • Перфектни предмети в този случай са тези, които излъчват ретро или рустик чар. Например винтидж куфар, обособен като масичка за кафе или пък ракла в спалнята. 

  • Можете също така да добавите декоративни чинии по стените в трапезарията.

  • Закачалките от антично дърво също са чудесен вариант, който би се вписал много добре във всяка стая - от антрето до спалнята. 

Който и вариант да изберете обаче, се старайте да не прекалявате. Какво ще рече това? Просто внимавайте с количеството на декоративните елементи и не смесвайте прекалено много стилове, за да не се превърне ефектът в дефект. Бъдете сигурни, че поставяте елементите фино, така че да могат да създадат естетическа привлекателност и да направят дома ви наистина стилен.

Вижте още: Създайте перфектната винтидж кухня

Свързано:

Декорация за стена Интериор във винтидж стил: всичко, което трябва да знаете