Подреждайте дома си функционално

Последна редакция на 16/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 728 пъти

Редът в дома и съответно почистването на бъркотията в него са едни от основните грижи на много от собствениците на жилища. Това обаче не трябва да пречи на качественото функциониране на смарт устройствата. 

  • Важно е да знаете, че рутерите и “двигателите” на интелигентните джаджи, трябва да бъдат разположени на централно място в дома, за да се осигури оптималната им работа. Затова когато ги криете, имайте предвид това. Не трябва да ги прибирате в килер, тъй като това ще намали сигналите или ще сведе до минимум обхвата на приспособлението. Да ги покривате също е грешен ход. 
  • Подредете ги, така че да не ви създават затруднения, когато дойде онзи ужасен момент с бърсането на прах. Никак, ама никак няма да ви е удобно да се налагате всяка седмица да вдигате някой уред, за да осигурите чистотата в дома си.
  • Ако много ви дразни присъствието им, помислете предварително как да ги прикриете, така че да работят с пълни сили. Приспособете рафтче, направете стойка, декорирайте уреда, ако се налага, но не създавайте затруднения на сигнала да стига до вас. 
  • И още един съвет - рутерите са най-функционални, когато се намират на високи места, така че имайте предвид това, когато се опитвате да намерите по-скришно място на джаджата ви.

Свързано:

Декорация за стена Как да интегрираме модерните технологии в дома си със стил?