Допринесете за красивата декорация на новия дом

Последна редакция на 26/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 609 пъти

Ако искате да подарите нещо, което ще издържи по-дълго от букет цветя, следващите редове са точно за вас.

  • Като сме започнали с цветята, подарете саксия. Имайте предвид все пак, че саксийното растение е отговорност, и ако не сте сигурни за способността им да се грижат за цветя, изберете такъв вид, който не е особено капризен.
  • Ароматни свещи – бъдете сигурни, че почти всеки обича хубава ароматна свещ. Потърсете любимия аромат на домакините и ги зарадвайте.
  • Талисмани – всеки от нас е чувал как фигурката слонче и жаба са за положителна енергия във всеки дом. 
  • Подарете картина – трябва да се запознати със стила, който предпочитат новодомците. Не всеки си пада по сюрреалистичните творби.
  • Последното ни предложение, но не и по важност е да подарите осветена икона. Препоръчваме ви икона на Дева Мария – покровителката на дома или на Свети Мина – покровител на семейното огнище.

Ако пък на вас ви предстои придобиването на нов дом, ви съветваме предварително да изготвите списък с най-необходимото и да го предоставите на гостите си. Така и за вас, и за тях ще бъде по-лесно.

Все още не сте приключили с ремонта? Потърсете специалисти с богат опит, с които да си сътрудничите в създаването на дома мечта. Заявете напълно безплатно проекта си и изберете най-благоприятното за вас предложение. След като приключите, не забравяйте да качите снимки и да споделите мнението си за избраните от вас изпълнители, регистрирани в MaistorPlus.

Свързано:

Декорация за стена Идеи за подарък за нов дом