Дървена етажерка за декорация и съхранение

Последна редакция на 30/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 080 пъти

Дървената етажерка е класика за повечето домове в страната ни, но тя често се използва в кухнята, дневната или детската. Истината е, че би могла да се превърне и в ценен елемент от интериорната композиция на вашата спалня.

  • Изберете дърво в цвят, който да контрастира на стените - ако са бели, нека то да бъде тъмно, ако са в пъстри или тъмни нюанси, изберете светло дърво.
  • Подредете меки кутии за съхранение, свежи цветя, семейни снимки в красиви рамки.
  • Наслаждавайте се на сътворяването на ваш собствен проект по декор, в който ще имате възможността да вложите целите си въображение и практичност, с които разполагате!

Свързано:

Декорация за стена 4 свежи идеи за нежен декор в спалнята

Кубичните етажерки са прекрасна кокетна придобивка за всяко помещение в дома. Те могат да се превърнат в перфектното място за съхранение на подправки в кухнята, книги и видеокасети или дискове в дневната, както и в секция за съхранение на кутии със завивки, дрехи и декоративни елементи в спалнята, какъвто е и примерът в случая. Виждаме етажерка от тъмно естествено дърво с рафтове в кубична форма, върху които за контраст са използвани елементи с бели основи. Те идват под формата на красиви кошнички с бели калъфи отвътре, меки мобилни чекмеджета/кутии, в които собствениците съхраняват шалтета, възглавнички, чаршафи и завивки. Красивите саксии с бял цвят, декорирани от свежото присъствие на наситено зелени естествени растения не могат да бъдат пропуснати. Те донасят със себе си кислород, усещане за лекота и присъствие на природен елемент, който сам по себе си внася позитивизъм в помещението. Съобразете комбинацията от цветове с тези, които присъстват във вашата собствена спалня, за да създадете великолепна композиция от нежни декоративни елементи. Използвайте въображението си и собствените си виждания, за да индивидуализирате този компонент.