И все пак, мислете извън етажерката

Последна редакция на 04/05/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 647 пъти

Никой не казва, че трябва да се придържате към стелажите и етажерките, когато използвате книги за декорация. Можете да съхранявате своите книги в каквото пожелаете.

  • Плетените кошници са чудесен избор, който ще бъде и много атрактивен. Подредете няколко любими автори и ги сложете на видно място. Най-добре върху масичката ви за списания, върху нисък тв шкаф или пък до любимата ви ваза. 
  • Металните кофи са добър вариант, но за тях трябва да имате по-широкоскроена душа, тъй като не допадат на всеки. Подходящи метални кофи, които да използвате за вашите книги, може да откриете в един огромен хипермаркет, където около 15 септември, Коледа и Великден опашките на касите стигат почти до края на магазина. 
  • Дървена щайга е също удачен избор, който ще пасне чудесно на почти всеки дом. Да, в тях не може да съберете много книги, но пък за сметка на това ще бъде много красива част от декорацията в дома ви.

Опциите са практически безкрайни. Така създавате по-артистична атмосфера в помещението си, която няма как да не бъде забелязана и харесана. 

Намерихте ли вдъхновили за следващото интериорно приключение в дома ви? Запретвайте ръкави, за да добавите нотка свежест и да развихрите въображението си.  В случай, че се съмнявате във вашите способности, доказаните професионалисти, регистрирани при нас ще ви помогнат в изпълнението на вашата мисия. Те ще ви дадат невероятни съвети, отговарящи на индивидуалните ви желания и ще се погрижат за качественото им изпълнение. За да се свържете с тях, безплатна заявка за  проект. До 24 часа ще получите оферти, а от вас ще се иска само да изберете най-добрата за вас.

Свързано:

Декорация за стена 5 креативни идеи за декорация на дома с... книги