Нощна приказка в синьо

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 777 пъти

Ако пък не сте почитатели на традиционните за Коледа цветове, не се тревожете, имаме идея и за вас. Изисканото тъмносиньо е идеалната алтернатива на характерните коледни цветове.

  • Той перфектно си пасва със златни акценти, които добавят блясък и интерес към украсата на дървото. Освен това чудесно се комбинира и със сребърно. 
  • Ако търсите по-съвременен облик, заложете на декорации с по-нестандартни геометрични форми, такива с преливащи се цветове (омбре) и такива с матов завършек. Тази тенденция определено носи много елегантност и изисканост и несъмнено ще бъде звездата в новогодишната нощ.

И след като ви запознахме с основните тенденции при украсата на коледните елхи, е време да ги приложите и във вашия дом. Ако пък имате свои идеи и виждания за декорацията за красивия празник, ги споделете със специалистите, регистрирани в платформата ни. Те не само ще ви дадат експертни съвети, но ще могат и дадат по-професионален щрих във вашия празничен дом. Направете безплатна заявка за проект още сега. В отговор ще получите няколко оферти. Сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и вземете правилно решение.

Свързано:

Декорация за стена Какви са тенденциите при украсата на коледната елха?