Къде да намерите значително по-изгодни пердета?

Последна редакция на 29/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 123 пъти

В случай че горепосочените цени са непосилни за бюджета ви и желаете да бъде нещо по-приемливо, то не се отказвайте. Имаме решение и за вас. Почти навсякъде „дебнат“ малки острови на надеждата, които ще ви предложат драстично по-изгодни пердета:

  • В магазин за платове. Да купите линеен метър от борса за платове е далеч по-финансово изгодно, отколкото да търсите в големите вериги. Разбира се, този вариант има и своите недостатъци – все пак купувате парче плат, което не е обточено от нито една страна. Това ще ви коства малко по-голяма сума пари за шиене. Ще трябва да си вземете и перделък. (Един жокер – в борсите за платове продават и там цените са малко по-ниски). Цената обаче за перде-воал тук може да откриете и за 2 – 3 лв. (за сравнение в специализираните магазини е 5 – 20 лв.). Изборът обаче в магазин за платове е огромен. В тях ще намерите всякакви десени, материи, декорации, варианти с дантела, перли, камъчета и пайети.
  • Готови модели на пердета може да намерите в една гръцка верига, на която отличаващ представител е едно гумено, зелено, скачащо мече. Сетихте се, нали? Там има ушити пердета на приемливи цени. Ленените са около 14 лв. с перделък. Воалени може да откриете и на цена за 6 лв. с перделък, Основният недостатък е, че трябва да си вземете готово перде, без да имате претенции за размера, защото няма да ви предложат нито да го скъсят, нито да го издължат. Ако ви се наложи, ще трябва да прибегнете до услугите на шивач, който да го направи както желаете. Освен това няма изобилие на цветове и има по-голям избор за курниз тип-халка, вместо за такива с кукички.

Ще ви улесним в избора на перде и ще ви дадем най-добрата цена. Направете безплатна заявка, сравнете офертите и изберете най-подходящата за вас. Регистрираните при нас доказани специалисти ще ви дадат насоки и професионални предложения за страхотни интериорни решения при избора на подходящи пердета.  

Свързано:

Декорация за стена Пердета – цени