Ядките - любимо изкушение и страхотна декорация в комбинация с бурканче

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 741 пъти

Благодарение на големината си, бурканчетата се превръщат в страхотно решение за съхранение на различни празнични елементи. А какво по-празнично и традиционно за зимата здравословно изкушение от ядките?

  • Ядките, поставени в декоративни бурканчета, се вписват в празничната тема и добавят още повече естествени елементи и визуална текстура в пространството.
  • Към дизайна на буркана може да се добавят клончетата от иглолистни растения и големи борови шишарки.
  • Много красиво ще стане, ако боядисате външната страна на капачката с акрилен спрей - в златен, червен или бял цвят.

Коледа е любим празник на малки и големи и затова традиционната декорация с всяка изминала година трябва става все по-специална и уникална. Освен добре познатите щрихи, украсявайки дома за този празник, трябва да добавяме и частица от себе си и индивидуалния си стил. Трябва да развихрим въображението си и да приложим в дома си вдъхновяващите идеи, които ни сполитат. Ако пък се затруднявате в измислянето на нещо по-интересно и креативно, можете да се обърнете към специалисти в интериорния дизайн и декорацията, които да изпълнят задачата вместо вас. Такива можете да откриете в нашата платформа. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите оферти - сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и направете правилен избор.

Свързано:

Декорация за стена 5 вълшебни начина да декорирате дома си за Коледа с... бурканчета