Да влязат мебелите!

Последна редакция на 26/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 4 363 пъти

Всичко вече изглежда напълно готово, за да влязат мебелите и главният повелител на детската стая. Впечатление прави симпатичната звезда на тавана, която е дърворезба, "автентична от останалите парчета от сачака".

Ако искате да научите допълнителни подробности около преобразяването на това таванско помещение в очарователна детска стая, можете да попитате в темата, посветена на него. Регистрирайте се във форума, за да се похвалите на свой ред със своите реализирани идеи. В случай че ви е необходима помощ за осъществяването им, потърсете сред регистрираните в нашия сайт специалисти. Направете безплатна заявка, проучете профилите на кандидатствалите изпълнители, сравнете оферти и изберете с кого да работите, според собствените си предпочитания.

Свързано:

Преди и след ремонта: Неугледен таван се превръща в приветлива детска стая

На всеки ремонт, колкото и предизвикателен да изглежда в началото, му идва краят. Това е момента, в който с усмивка и радост оценяваме времето и труда, които сме вложили, за да преобразим към по-добро частично или цялостно дома си. Един от потребителите във форум "Направи сам" се заема със смелото начинание да направи основен ремонт на запуснатото си таванско помещение и да го превърне в удивително свежа детска стая. Трите снимки, които са показани тук, са посветени на финалния етап от впечатляващото преустройство. Вече няма и следа от мрачния вид на подпокривното пространство, а ако искате да видите с очите си колко голяма е разликата преди и след ремонта, разгледайте цялата публикация, част от която е и показаният тук колаж. Сега ще разгледаме малко по-детайлно отделните кадри в него, като се насочваме първо към големия вляво. Той акцентира на огледална интериорна врата с кафява PVC рамка, която се откроява на фона на жълто-оранжева стена. Изглежда вратата е съвсем нова, защото още стоят фабричните лепенки върху дограмата. На снимката горе вдясно виждаме почти цялата детска стая. Върху пода с трислойна PVC настилка вече са се настанили играчки. Стените са измазани и решени в зелени и оранжеви цветове, таванът също е оранжев. Върху споменатия оранжев таван забелязваме дървен плафон с форма на звезда, който е симпатично намигване към цялостния ведър интериор.