"Майсторит говорят" с Асен Димитров

Последна редакция на 19/04/2024 от Габриела Санчес

Днес ви представяме един успешен изпълнител, който през юли месец на 2016 г. става активен член на MaistorPlus и започва да гради своята история и репутация в платформата. Асен Димитров изключително бързо успява да спечели нови клиенти и за по-малко от 4 месеца извършва 18 заявки през сайта. Сред тях са Остъкляване на балкон, Изолация на комин, Боядисване на магазин и други.

Запознайте се с предлаганите услуги от Асен Димитров в профила му. А какво разказва той за себе си и работата, която обича и върши с удоволствие вече 26 г., научете от самия него:

Представи се с няколко думи

Казвам се Асен Димитров и съм на 44 години. От 1989г. се занимавам със строителство. Имам дългогодишен опит зад гърба си. Харесвам и обичам работата си и смятам, че това мога и умея да правя най-добре.

Как реши да се занимаваш с тази работа?

Професионалния си опит започнах в една строителна фирма преди много години. Харесва ми да помагам на хората, да виждам, че са доволни от работата ми, допада ми това, че ми гласуват доверие, но най-удовлетворен се чувствам, когато ме препоръчат на техни близки и познати. Завършил съм в Белгия курс за хидроизалация. Заимствал съм от тях модела на работа и се гордея с това, защото обучението ми помага да си изкарвам хляба.

Постави се на мястото на клиент, търсещ специалист в твоята сфера. Защо би се спрял на теб?

Препоръчвам на клиентите да търсят качествен специалист, добър майстор, но да търсят и чисто човешката страна. В моята работа е много важно да си професионалист, но и да си добър човек. Голяма част от времето ми преминава в комуникация с хората. Съветвам ги, давам им предложения и решения, кое трябва да се направи и как реално ще е най-добре за тях. Ако не си допаднем чисто човешки, няма как да ме изберат да работят с мен и да ме допуснат в дома си.

Има ли сезонност в професията ти?

Смятам, че работа има през цялата година, но най-натоварено е през есента.

Свързано:

"Майсторите говорят" с Асен Димитров