Организирайте пространството и изберете подходящи мебели

Последна редакция на 05/05/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 468 пъти

Организирането на пространството е ключово, когато става дума за комфорт, подредба и удобство. Намирането на подходящи мебели, които да пасват на мястото, също е от значение. Седнете и премислете добре възможностите си – размери на стаята, налични мебели, както и нуждите на всеки от вас. Направете план и определете бюджета, с който разполагате. По този начин по-лесно и безконфликтно ще можете да реализирате желаните резултати.

  • Позиционирайте голямо спално легло в средата на помещението. По този начин ще имате свободен достъп до него и от двете му страни. 
  • Поставете нощно шкафче за всеки. Така и двамата ще имате удобно решение за вещите, които са ви необходими през нощта, като нощна лампа, любима книга, интересна декорация. 
  • Предвидете място за голям гардероб. Той също е важна и обемна мебел, за която да предвидите място. Добре е да разполага с двеотделни крила, както и с оледало.
  • Добавете скрин с чекмеджета или удобно за сядане кресло. Това можете да си го позволите, ако наличното пространство е достатъчно.  Прекрасно допълнение е и тоалетката с по-малко огледало, както и ракла за завивки.

Свързано:

Идеи за спалня Създайте перфектната романтична спалня за двама!

Нищо не убива романтиката така, както разхвърляни дрехи и хаотично подредени вещи, затова когато в спалнята станете двама - направете така, че да има достатъчно пространство за всеки и да имате възможност да се занимавате с любимите си неща - четене вечер, гримиране или преобличане пред огледалото. Тук ще ви представим една великолепна стая в бяло и синьо. Стилна и елегантна, тя е пример за чудесен вкус и изчистен дизайн. Голямото двойно легло е поставено в средата, за да има място от двете му страни. До него са подредени удобни нощни шкафчета, над които са монтирани нощни лампи за четене или като допълнително осветление. До вратата е поставена по-голяма лампа в същия стил. Интериорът е издържан в бяло, а останалите цветове - синьо, сиво и бежово са използвани за мебелите и акцентите в стаята. Под и около леглото е поставен мек килим, а отпред има удобна ракла, която служи едновременно за сядане и за съхранение на вещи. На прозорците са окачени красиви едноцветни плътни завеси, които да ограничат светлината или любопитните погледи. От другата страна на леглото е сложен красиво кресло в кралско синьо - удобно и практично за четене, обличане или просто почивка.