Ами около леглото?

Последна редакция на 19/04/2024 от Йордан Колев
Източник | Видяно 833 пъти

Несъмнено леглото е кралят на спалнята, но без допълнителните функционални елементи тя няма да изглежда ефектно и стопанинът ще се чувства дискомфортно в полупразната стая. Следващият етап е избор на мебелната свита около спалното ложе.

  • Обикновено комплектите за спалня се продават в комбинация с леглото, но някои хора рискуват да си избират част от периферните елементи отделно. Какво включва спалният комплект? Често това са две малки нощни шкафчета и масичка, които могат да бъдат и самостоятелни обекти, и част от леглото.
  • В допълнение към интериора на спалнята е прието да се купува и скрин, който още от древността се смята за символ на класическия будоар. Над скрина обикновено има огледало, което служи не само за „разкрасяването“ на жените, но и отлично увеличава визуалното пространство на стаята, особено ако в него се отразяват лампи. 
  • Различните тоалетни масички с табуретки трябва да се слагат тогава, когато площта на стаята го позволява, за да не изглежда спалнята прекалено претрупана. Всички тези детайли е нужно да допълват общия дизайн на интериора, а не да изглеждат разпилени.

Като цяло, за да създадете максимален комфорт и уют, трябва да обърнете специално внимание именно на качественото обзавеждане и аксесоари. Ако имате нужда от мебели по поръчка за спалнята си, можете да се доверите на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Изпратете своя проект, напълно безплатно и без обвързване, и в кратки срокове ще получите оферти от няколко изпълнители, които да сравните и да се спрете на най-подходящата. Предварително можете да се запознаете с рейтинга на отзовалите се професионалисти, както и да прочетете мнения от клиенти за тяхната работа. 

Свързано:

Идеи за спалня Как да изберете правилно мебели за спалня