Бляскав флорален дизайн

Последна редакция на 26/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 3 261 пъти

Флоралните елементи винаги са добро решение Много често те се свързват с винтидж стила. Но не винаги само с тяхна намеса той може да се постигне. В конкретния случай имаме една страхотна спалня, в модерен стил с много блясък.

  • Стената зад спалнята е с мотиви от цветя. Това може да се постигне както с тапети, така и с цял фототапет. По-сръчните и упорити собственици дори се насочват към ръчно рисуване на тези елементи. Това обаче със сигурност е по-скъпият вариант, който отнема никак не малко време.
  • Лилавото е цветът за тази спалня. То обаче е в люляков нюанс, който успява да внесе баланс и хармония в помещението.
  • Към цялостния дизайн е добавен екстравагантен полилей с много блясък в него. Камъчетата в различни цветове са малките зрънца, които внасят различността в спалнята.
  • Леглото е от тип „летящо със въздуха“. То е изработено така, че да изглежда все едно няма крака или основа. На практика такава има, но тя не е видима.
  • За допълнително удобство от едната страна на леглото има продължение с малка тоалетка и огледало.

Стига да знаете как, винаги може да избягате от стереотипите в интериорния дизайн. Няма задължителни правила, към който трябва да се придържате както за обзавеждането на спалня, така и за всяка друга стая. Всичко е въпрос на предпочитания, виждания и индивидуални желания. И не трябва да се страхувате да експериментирате, ако наистина харесвате по-нестандартни неща.

Тези спални са абсолютно доказателство, че стилният дом е за смелите хора. А ако и вие сте от тях, но имате нужда и от мебели, изработени по ваш проект, то винаги може да се консултирате със специалистите, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да вземете правилното решение за вас си вашия дом.

Свързано:

Идеи за спалня Ексцентрични спални, на гребена на последните модни тенденции