Тропически нотки в спалнята

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 3 402 пъти

Ако не искате лятото никога да си отива, то може да го поканите завинаги в дома си. Спалня с тропически интериор ще ви гарантира прекрасни топли мигове през всички 365 дни в годината. А как да я постигнете?

  • Бохо елементите са добре дошли в подобна тропик спалня. Столове, плетени кошници, декоративни елементи – всичко може да се използва за постигане на крайния ефект.
  • В този случай леглото има зеблени мотиви. Но същият ефект може да се постигне и ако изберете някое по-елементарно и изчистено легло. Добрата новина е, че тяхната цена обикновено е по-ниска.
  • Фототапетът на стената е в синхрон с цялостната идея. И за да бъде лято в дома ви, е добре на него да присъстват палмови мотиви или зелени листа.
  • Идеята за обособяване на хоум офис е залегнала и в този интериорен дизайн. Наличието му е сред актуалните тенденции за тази и следващата година. Основната разлика тук е, че бюрото и офис модулът са в цветова гама, която да кореспондира с цялостния дух в стаята.
  • В подобна спалня може да поставите множество зелени растения. Сукулентните са много добра алтернатива. Те се гледат много лесно, не се нуждаят от ежедневно поливане и влияят много добре на въздуха.

Спалните в зелен цвят имат множество предимства. А най-важното, което трябва да знаете е, че няма начин накрая да не се влюбите в такова помещение. Без значение дали ще заложите на тъмнозелено, в маслени нотки или светла гама – сигурно е, че ще искате да прекарвате колкото се може повече време в пределите на тази стая.

Свързано:

Идеи за спалня 5 зашеметяващи спални в зелено