Спалня на ръба на хаоса

Последна редакция на 28/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 2 705 пъти

Да, много хора считат, че спалнята в скандинавски стил е буквално разхвърляна. Монк вероятно би получил пристъп, ако живее в подобно помещение. Със сигурност, ако сте чистофайници и педанти е по-добре да забравите за спалня в този стил. Но ако обожавате възглавници, одеяла, пухкави килими и мнооогоо уют, то тогава не се чудете, а поканете Скандинавието в пределите на вашия дом.

  • В спалнята трябва да има много тъкани, които ласкаво да напомнят за топли прегръдки. Одеялата тук са на почит. И то не онези, които са прибрани в гардероба, а тези, които небрежно са оставени в края на леглото, на стола или табуретката.
  • Изобилие от възглавници цари в тази спалня. Те са буквално на всеки сантиметър от леглото. И колкото повече – толкова по-добре.
  • Единственото правило за спалнята е всички елементи в нея е да бъдат в синхрон със златното правило за скандинавския стил – топли, светли и меки тонове!

Скандинавският стил определено може да постигне огромен успех и то с много малко елементи. Не е нужно да претрупвате дома си в излишни неща, ако искате да бъдете горди притежатели на дом в този стил. Семплите линии, топлите тонове, умерената декорация и подходящите акценти могат да осигурят несравним комфорт и неподражаем стил на вашия дом!

Свързано:

Идеи за спалня Как да постигнете красотата на скандинавския стил във вашия дом?