Какво е подходящо за спалнята още

Последна редакция на 18/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 1 328 пъти

Ярките детайли са важни, но те трябва да са правилно комбинирани. Използвайте в интериора оригинални дървени столове, маси и скринове.

  • Разбира се, ръчно изработените изделия за декора са неразделна част от спалнята в стил бохо: плетена покривка за леглото, ръчно бродирани възглавници или украшения тип макраме, както и естествена керамика - всичко това е подходящо в бохемската спалня.
  • Полилеи от кадифени или копринени гъкани, цветни фигурки или статуетки, ловци на сънища от канап, пера и мъниста, картини в етно стил, вази с пера. Всички тези артикули са подходящи за декориране на спалня в стил бохо. Те дават неповторимо очарование в спалното помещение.

И ако сте готови да имате такава спалня в апартамента си, то тогава се чувствайте свободни да ползвате най-необичайните и оригинални трикове в дизайна на помещението. Но ако смятате, че няма да се справите сами, свържете се с регистрираните при нас интериорни дизайнери за съвет.

Заявете проект за своята спалня, напълно безплатно и без обвързване, като сравните предложените оферти. След извършване на възложената от вас задача можете да споделите своите впечатления в сайта ни.

Свързано:

Идеи за спалня Идеи за релаксираща спалня в бохо стил