Почиствайте внимателно своята каменна стена

Последна редакция на 07/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 884 пъти

За да запазите красотата на своята каменна стена, почиствайте я редовно, но и с повече внимание. Най-вече не използвайте агресивни препарати, метални четки или други инструменти, които биха могли да нарушат покритието на материала и да личат надрасквания.

За да се сдобиете с красива и добре изградена каменна интериорна стена, потърсете правилния майстор чрез нашия сайт. Опишете онлайн проекта си при нас и ще получите ценови предложения от различни доказали се в своята работа професионалисти. Запознавайки се с допълнителната информация за тях в MaistorPlus, ще ви бъде по-лесно да направите своя избор.

Свързано:

Идеи за спалня Каменна интериорна стена - интересен акцент за уютно жилище

Представяме на вашето внимание средно голяма спалня в съвременен стил, където са постигнати впечатляващи топлина и уют със специалното участие на естествен камък. Започваме скромната си разходка из тази спалня, стъпвайки по светло кафява матирана настилка. Пред нас, разположено централно, до стената отсреща, забелязваме голямо легло, чиято подматрачна рамка е изработена от естествено дърво и е повдигната на правоъгълни крачета. Матлакът на леглото е облечен в бяло спално бельо, през което по краища, образувайки правоъгълник, минават кафяви линии. Същото дизайнерско решение е повторено и за калъфките на двете стандартни възглавници. Таблото за легло заема почти изцяло задната стената на неговата височина, и е изработено от естествено дърво. От лявата и от дясната страна на леглото, монтирани за таблото, виждаме стенни дървени нощни шкафчета от същото дърво, използвано за направата на таблото. Всяко от шкафчетата има по едно чекмедже, а върху всяко от тях забелязваме високи нощни лампи, щедро осветяващи стена от естествен камък, намираща се точно над леглото. Допълнителна светлина идва от окачения таван, където има три вградени лунички. На дясната стена на стаята е разположен прозорец, закрит от едноцветни и раирани завеси, съчетаващи кафяви и сиви цветове. При стената отляво виждаме дълга дървена масичка от тъмно дърво, където са поставени книги, кафява ваза със зелено растение, а над тях има голяма квадратна стенна декорация в тъмно кафяви и лъскави тонове на фона на светло кафява стена.