Основата в спалнята - леглото и мебелите

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 774 пъти

Кой е казал, че спалнята, използвана от мъж, означава че тя не е стилна? Разбира се, в главата на повечето хора изниква картинка, в която леглото в мъжката спалня е матрак на пода, столът е нещо като гардероб, а чорапите и дрехите по пода - своеобразен килим. Тази картинка обаче може бързо и лесно да бъде променена.

  • Първата стъпка е да се инвестира в качествена рамка за легло. Независимо дали се стремите към красиво изградена дървена рамка или някакъв друг вид е важно да изберете тази, която е тапицирана с плат или кожа. Те ще създадат стилен акцент и ще допринесат за подчертаването на мъжкия дух.
  • Тъй като спалнята се превръща в мултифункционална стая, може да се наложи в нея да включите и бюро, телевизор и самостоятелен гардероб. А за да се създаде по-небрежен облик и стаята да не изглежда като извадена от каталог е хубаво избраните елементи да не са от една серия. 
  • И въпреки всичко - спалнята е най-личната стая в дома, така че тя е пространството, в което човек спокойно може да добави част от своята индивидуалност. 

Свързано:

Идеи за спалня Спалня с подчертан мъжки стил. Как да я създадем?