Изберете подходящ отразяващ ефект

Последна редакция на 28/03/2024 от Мария Колева
Източник | Видяно 1 716 пъти

Не на последно място е необходимо да помислите за предпочитания отразяващ ефект. За тавана специалистите препоръчват матов оттенък. Според предпочитанията ви стените могат също да са такива или пък да са сатенени или лъскави. Последното се постига със специална лакова боя и е доста ефектно за по-артистичен интериор. При нейното използване стената трябва да е безупречно гладка, защото в противен случай и най-малката грапавина става видима.

Източник

Вдъхновихте ли се да освежите дома си с нови цветове? Обърнете са към опитни професионалисти в боядисването! Можете да разгледате различни оферти и коментари от предишни клиенти. Заявете вашия интериорен проект още сега!

Свързано:

Идеи за спалня Как да изберете подходящи цветове за вашия дом

На тази снимка е показана средно голяма спалня в модерен стил, решена предимно в тъмни тонове, които ѝ придават лека дързост и непокорство с лес привкус на рок. Пред нас виждаме голямо легло, застлано със сиво покривало. Зад последното са поставени две черни възглавници със силуети на китара, две червени възглавници и две светло сиви възглавници. Стената зад леглото е боядисана в тъмно кафяв цвят и върху нея се пресичат няколко червени и бели линии. От лявата страна на леглото е позиционирана средно висока бяла библиотечна колона с открити рафтове, където са книги, музикална уредба, и други вещи. Вдясно от леглото е разположена средно голяма метална маса, върху която има малък черен радио-касетофон, стъклена ваза, кутия с дискове и касети. Пред масата забелязваме мек черен кожен стол, който, за повече мобилност, е снабден с колелца. Малко над левия край на масата е окачена малка правоъгълна черно бяла картина, а над нея забелязваме кълбовидно осветително тяло, което се спуска от тавана на тънък бял шнур. Както вече и сами наблюдавате, в тази модерна спалня има силно проявено музикално присъствие и още един пример за това ще откриете, ако насочите погледа си в близкия ляв ъгъл. Там откриваме сет от брабани, на който по всяка вероятност съседите не се радват особено, но пък развиването на таланта стои над всичко.