Придайте завършен вид на помещението

Последна редакция на 27/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 920 пъти

За да има спалнята ви истинаски характер, добавете декорации, според собствените ви предпочитания. Можете да подредите събраните през годните миди и камъчета, да сложите в рамка любимите си летни спомени или да допълните романтичното усещане на плажния мотив с балдахин и малки бели лампички около леглото. Във всеки случай се стремете към това спалнята да е светла, приветлива и да носи успокояващото усещане на морския бряг. 

Тази идея ви е харесала и вече имате концепция за ремонт? Помечтайте и превърнете идеите си в реалност – задайте проект, по който майсторите, регистрирани на платформата на Maistorplus, да изготвят напълно безплатно предложения и концепции за вашата спалня. След като ремонтът вече е приключен, посетете форума Направи сам, където можете да откриете съвети и идеи как да си напраавите сами шкаф за аквариум и да подсилите морския дух в стаята.

Свързано:

Идеи за спалня Спалня с плажна тематика

Тайната на дизайна на красива тематична спалня се крие в малките детайли, които изграждат цялостната концепция. Декорации, цветове, материи и дребни елементи, които насят духа на темата, която сте подбрали. За да ви вдъхновим и да ви дадем идеи, сме ви подбрали тези два чудесни дизайна, които идеално се вписват в идеята за стилна и елегантна спалня с морски дух. На снимката отляво виждате чудесна концепция, в която преобладават по-тъмните и наситени цветове. Изграден е силен контраст между красивата синя стена и мебелите от светло дърво. Използвани са естествени материали - дърво, памук, ратан. Добавени са и много малки акценти - красива възглавници с нежно райе, наподобяващо вълни, плетена табла и сервиз за кафе, малко огледало, напомнящо люк на каюта. Всички те се съчетавар в едни хармоничен и стилен интериор, който едновременно с това има собствен характер и носи специфичния чар и непокорство на морето. В дясно ще видите дизайн, който е сходен, но пък има коренно различно звучене. Отново виждаме естествените материали, дребните детайли и свежия дух. Но тук усещането е по-скоро за нежен бриз, за безбрежието на океана, красотата на морските вълни. Интериорът е решен изцяло в бяло и синьо - ослепителен, чист, и много елегантен. В него да използвани всички класически елементи на морския дизайн - бяло-синьо райе, леки, памучни материи, декорации с кораби и морски обитатели.