Музика

Последна редакция на 25/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 414 пъти

В спалнята ви може и да няма компютри, но е прекрасно да разполагате с източник на музика. Уредбата и колоните могат да се съчетаят прекрасно с интериора и да ви донесат незабравими романтични мигове.

А какви са вашите ключови фактори за романтична атмосфера в спалнята? Споделете ги с нас, а ако имате конкретен проект за преобразяване на тази стая във вашия дом, пуснете безплатна заявка за целта в MaistorPlus. Регистрираните в сайта специалисти ще ви отправят оферти, от които да изберете най-добрата за вас. За да ви улесним, при нас са налични и мненията на предишните клиенти на най-търсените интериорни дизайнери в България.

Свързано:

Идеи за спалня Как да постигнем романтичен интериор в спалнята

В тази очарователна съвременна спалня музиката е оставила трайни следи. Веднага правят впечатление множеството бели ноти на тъмно сив фон, в съчетание с контрастиращите тъмни ноти на бял фон. Такъв е избраният десен за покривалото и калъфките за възглавници върху голямото легло. Точно зад възглавниците се вижда изящната бяла табла за легло, с красивмо заоблена форма и с класически релефни форми. В дясно от голямото легло виждаме чаша с кафе върху стилно нощно шкафче, за което е избран снежно белият цвят. Нощното шкафче разполага с три чекмеджета, и е снъпило върху леко повдигната плаформа. Чаша с ароматно кафе, поставена в него, очаква някой да отпие от ободряващата в нея наслада. На фона на нощното шкафче елегентно се открояват красиви лилави цветя, внасящи лек пролетен полъх в спалнята. Стените в тази инересна спалня, подвластна на музиклната тема, са боядисани в по-тъмния нюанс на сивото, цвят, който идеално допълна черно-бялата нотна тема, покриваща голямото легло. Поглеждаме вляво от отрупаното с музика и ноти голямо легло и виждам терасата, с удобен черен мек стол, откъдето се разкрива вълнуваща гледка към морски пайзаж. До терасата можем да стигнем по мек бежов килим и светъл дървен под, да се облегнем на дървения парапет и да отрием от чаша великолепно вино, радвайки се на малките неща в живота.