Декоративният панел разчупва семплата обстановка в спалнята

Последна редакция на 25/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 253 пъти

Източник

Сгушена в дъното на общото помещение, непосредствено зад плъзгащата врата с матирано стъкло, откриваме артистичната спалня. В нея доминират успокояващите тъмни тонове на бежовото и кафявото, които са разчупени от смелото присъствие на вдъхновяващия тапет над леглото. Подобни интересни елементи могат да внесат настроение и цвят в иначе изчистеното помещение, затова не е изненадващо, че все повече домакинства залагат на практичните декоративни панели, които се отличават с невероятна устойчивост и достъпна цена. От гледна точка на обзавеждането, тук впечатление прави леглото от тъмно дърво, което е успешно съчетано с бяло нощно шкафче, подчинено на минимализма. В стаята е разположено и незабележимо огледало, което се слива със стената зад нощното шкафче и заедно с ефектното осветление, спомага помещението да изглежда по-просторно и приветливо.

Почерпете вдъхновение от този компактен дом и преобразете и своето жилище още сега, като потърсите съдействие от доказани специалисти в областта! Заявете проект в MaistorPlus напълно безплатно и се запознайте с техните профили, оферти и оценки от клиенти.

Свързано:

Идеи за спалня Функционално обзавеждане и артистичен дизайн в 45 кв.м.

Съвременната спалня е не само уютна, но и изключително артистична! Пример за подобно вдъхновяващо помещение е тази малка спалня, сгушена в общо помещение с дневната и разделена от нея посредством интересна плъзгаща се врата. За направата на преградата специалистите използват рамка от метал и елементи от матирано стъкло, които осигуряват необходимото уединение в помещенията, без да ги правят твърде схлупени или негостоприемни. За да изглежда спалнята по-просторна и уютна, тук собствениците залагат на неутрални нюанси по стените и светъл ламинат на пода. Красивата декорация по стената изпъква върху черния фон и се превръща в прекрасен акцент от облика на дома, който му придава доза индивидуалност. В ъгъла на помещението е поставено огледало, което в комбинация с интригуващите осветителни тела, спомага за това спалнята да изглежда по-просторна и елегантна. Централно място в помещението очаквано заема голямото легло от тъмно дърво, което е умело съчетано със спално бельо в ненатрапчивите тонове на сивото. До леглото е разположено и интересно нощно шкафче с изчистен дизайн, което приютява книги и красиви декорации. Тук съчетанието от отделните елементи придава завършеност на дизайна на спалнята, която се превръща в стилно продължение на хармоничната дневна и доказва, че липсата на пространство не винаги е недостатък у дома.