Съвременните технологии и комбинация от стилове

Последна редакция на 04/05/2024 от Люси Любомирова

Умните устройства превземат и банята, не само офиса и колата ни. LED индикатори за температурата на водата,  чувствителни на допир диспенсъри за сапун, устойчиви на влага музикални високоговорители са само няколко малки допълнения, които ще направят банята по-стилна и удобна.

Това разбира се не означава, че не можем да решим интериора в банята в любимия си стил. За щастие новата година ще  остави ново предизвикателство, а именно умелото съчетаване на различни стилове и от различни епохи. Това винаги изглежда много ефектно. Опитайте да разнообразите минимализма в банята с огледало в пищна позлатена рамка или пък вместо винтидж шкаф под умивалника. Ефектът ще бъде wow.

А за да се получи уникален интериора Ви доверете проекта си на нашите професионалисти. Проекта може да заявите тук, а да разгледате списъка със опитните специалисти тук.

И един бонус - закритите решения за съхранение позволяват да се поддържа ред в помещенията, но пък ако поставите няколко открити рафтове, на които да подредите красиво вещите си в банята, ще внесете много уют и оригиналност.

 

Свързано:

Идеи за баня Тенденции 2023: най-актуалните решения в дизайна на банята