Приложение и техническа функция

Последна редакция на 24/04/2024 от Anna Stankova

Новият фугиращ разтвор, на основата на епоксидна смола, обединява характеристики като висока устойчивост на химикали, отлични механични свойства и добра обработваемост. С новата формула продуктът може да се прилага както в жилищни сгради и търговски центрове, така и в плувни басейни и СПА центрове, като се гарантира лесно нанасяне, лесно почистване, гладко покритие и цветове, които остават стабилни във времето.

Технически приложим за фуги с широчина от 1 до 15 mm, KERAPOXY EASY DESIGN може да бъде използван и като лепило от клас R2T в съответствие със стандарта EN12004.


Цветова палитра

Декорирането на дома позволява широта на творчеството благодарение на гамата от 40 цвята и неутрална, полупрозрачна версия, при което се получава безкраен набор от цветови комбинации и светлинни ефекти върху всички видове повърхности: от искрящо сребро и злато, когато се използва в комбинация с MAPEGLITTER – до метален ефект, ако се обедини с новия MAPECOLOR METALLIC, както и перлени прахообразни слюдени пигменти в цветовете - платина, злато, мед, сребро и тъмно сребро.


Устойчивост

KERAPOXY EASY DESIGN е устойчив на образуване на плесен и гъбички със своята технология BioBlock®. С много ниски емисии на летливи органични съединения съгласно Emicode EC1 Plus от GEV, се защитава здравето на тези, които обитават помещенията. Гарантира се повече комфорт и благополучие в домовете, тъй като материалите, удостоени с тази маркировка, отговарят на най-строгите екологични и здравни изисквания.

И ако трябва да обобщим предимствата, то те са:

  • Лесен за нанасяне
  • Продукт без абсорбция
  • Лесен за почистване
  • Сертифициран антибактериален и устойчив на мухъл
  • Помага за поддържане на по-здравословен интериор
  • Богата палитра от цветове
  • Подходящ за фуги с ширина до 15 мм

И ако всеки ремонт започва с идея, то завършващата стъпка за проекта е изборът на фугираща смес. Ако искате всичко у дома да е ок, изберете фугиращите смеси на Мапеи тук и следете фейсбук страницата на Мапеи България.

Разгледай продуктите и решенията на Мапеи България

Свързано:

Идеи за баня Фугата на Mapei – естетика и функционалност