Банята ни посреща с нестандартен чар

Последна редакция на 06/05/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 4 610 пъти

В жилището винаги има едно помещение, което ще ни изненада. Обикновено то запленява с възхитителен вътрешен интериор. В този случай това е банята. Тя впечатлява с нестандартна си визия и ограничената цветова гама. Доминиращ цвят е сивото, той е неутрален, но успява да внесе голяма доза изисканост чрез семплата визия в стилния вътрешен интериор на банята. В бяло са единствено отделни елементи, които изпъкват на общия фон, като малки нежни акценти. Впечатление прави стъклената кабина и нейното разположение, което оползотворява ъгловото пространство.

Добрите решения водят до невероятен резултат, когато говорим за вътрешен интериор. Пуснете безплатно заявка за проект и се свържете бързо с подходящи изпълнители, които ще превърнат жилището ви в уютен дом. Запознайте се с работата им и изберете най-добрият майстор за вас.

Свързано:

Идеи за баня Стилно жилище в Стара Загора, побрано в 43 кв.м.

Банята винаги е била и ще бъде едно от най-важните помещения в дома. Именно заради това нейният вътрешен интериор е изключително важен. Тук е заложено на семпла и изчистена визия. Основният цвят е сивият. Той придава усещане за еднообразност, но въпреки това носи елегантност и скрит чар именно в тази еднотипност. Белият цвят е вторият основен, но е използван по-малко пъти, заради което не може да се говори за цветови баланс. А точно обратното! Различните елементи изпъкват и нося голяма доза артистичност. В този вътрешен интериор се откриват геометрични форми както върху стените, така и върху вратата. Те са съчетани с нестандартни и обли фигури. Типичен пример за тях е кабината. Тя е хитро решение за вътрешен интериор за обзавеждането на банята най-вече заради разположението си в ъгъла. По този начин не се губи излишно обособено пространство, на което да се постави кабината, и се използва максимално иначе неизползваемият ъгъл. Подът е светъл и приветлив. Той до голяма степен придава уют и топлина в мокрото помещение. Изчистените линии са основни и доминиращи. Липсва излишна декорация и претрупаност в семплия вътрешен интериор. Шкафовете под мивката са подходящо място за разполагане на тоалетните принадлежност. Осветителните тела са елегантни и вградени в тавана.