Какво правят майсторски добрите смесители?

Последна редакция на 24/04/2024 от Anna Stankova

Новите смесители CERSANIT комбинират безупречното качество и елегантната естетика, с функционалното изпълнение и технологичните новости, като превръщат банята в комфортно и изискано жизнено пространство.

CERSANIT създаде няколко колекции от модерни смесители - Mille, Crea, City, Inverto, Cromo, Luvio, Moduo, Cersania, Brasco и Suaro, които обслужват по най-добър начин  индивидуалните нужди на цялото семейство, като в същото време се грижат за опазването на околната среда.

Ето как изглежда това майсторство при новите смесители CERSANIT:

  • Water Save аератор в душ комплектите и смесителите за мивка, който осигурява по-силна и мощна струя, наситена с достатъчно въздух, като намалява почти наполовина консумацията на вода.
  • Easy Clean технология, която предпазва аераторите и душ питите от натрупване на котлен камък, като ограничава излишното замърсяване и допринася за по-лесното им почистване.
  • Safe Touch технология, която предпазва корпуса на термостатните смесители от силно нагряване, което може да причини неприятно  усещане при допир с кожата, особено при по-малки деца.
  • Thermo Block, който осигурява пълен контрол над горещата струя и понижен разход на топла вода, чрез предварително заключване на температурата при 38°C.
  • Eco EPDM материал, потвърден от WRAS сертификат, който гарантира, че водата няма да промени първоначалния си вкус и аромат, защото вътрешната страна на гъвкавите връзки в смесителите не съдържа вредни вещества.

Активните хора имат нужда от повече удобства в банята, за да се чувстват по-пълноценно в дома и извън него. Ето защо не бива да пренебрегвате правилото за десетте хиляди часа, когато сте изправени пред избора на марка за цялостно обзавеждане на банята.

Свързано:

Идеи за баня НОВИТЕ СМЕСИТЕЛИ CERSANIT: МАЙСТОРСКИ СПОСОБНИ В БАНЯТА