Ароматите и аксесоарите

Последна редакция на 28/03/2024 от Василена Панова
Източник | Видяно 852 пъти

Ароматни свещи и етерични масла днес масово се предлагат навсякъде, а изборът е повече от богат. Но тук трябва да вземете под внимание две много важни неща.

  • Бъдете внимателни и не прекалявайте с ароматите в банята. По правило това е малка, затворена стая, в която миризмата може лесно да се разпространи прекалено много и ако е натрапчива ще ви докара главоболие. Нежна деликатна миризма носи  ароматният сапун, който може да се разопакова и постави върху чинийка като декорация.
  • Етеричните масла, които се предлагат по магазините, са с различен произход и качество. Парата в банята прави така, че ние не само вдишваме аромата от етеричното масло, но и го обдишваме. За това четете внимателно какво е посочено върху опаковките.  

Със сигурност си заслужава да освежите банята и да я превърнете във вашето малко спа помещение. Ще ви хареса да се отпуснете и да почетете във ваната с чаша вино или просто да съберете мислите си, наслаждавайки се на комфортната обстановка. Ако имате нужда от професионални насоки за ремонта на банята ви, по всяко време може да се свържете със специалистите, регистрирани при нас. Направете напълно безплатна заявка за проект и изберете най-подходящата оферта за вас и вашата баня. 

Свързано:

Идеи за баня Как да създадем спа атмосфера в банята?