Акценти от дърво

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 3 187 пъти

Дървеният материал е много добро решение за хола, кухнята и спалнята. Не по-малко успешен обаче е и за интериора в банята.

  • Заложете на плочки или гранитогрес с дървесен дизайн. Хубавата новина е, че в специализираните магазини се предлага все по-голямо разнообразие от десени и цветове. Имайки предвид обаче, че за по-малките помещения по-удачен избор са светлите тонове, които оптически ще разширят пространството.
  • Стъклен параван винаги е добро решение за бани. По този начин ще намалите шанса цялото помещение да е вечно мокро. В този случай черното зониране на пода зад паравана е в тотална хармония с душа и смесителите.
  • Задължителната закачалка за всяка баня търпи много вариации. И ако тотално ви е омръзнало от стереотипни изделия, то защо не помислите за нещо по-алтернативно? Е, собствените на тази баня са заложили на дървена стълба.

Природните мотиви могат да превърнат всяка баня в истинско интериорно бижу. Разбира се, за да реализирате подобен проект, ще трябва да имате предвид, че цената ще бъде няколко идеи по-висока. Със сигурност обаче инвестицията ще си заслужава. Ако имате нужда от професионални насоки за ремонта на банята ви, по всяко време може да се свържете със специалистите, регистрирани при нас. Още сега направете напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете тази, която най-много ви допада.

Свързано:

Идеи за баня 4 бани за ценители, вдъхновени от природни мотиви