Баня, преобразена до неузнаваемост!

Баня Източник

На пръв поглед показаната отляво баня няма нужда от сериозни промени. Чиста, спретната, цветовете са прилично комбинирани. И все пак има нещо притеснително в нея. Сгушената в горния десен ъгъл душ-кабинка е в състояние да пробуди и най-дълбоко заспалата клаустрофобия, а ваната изглежда като притисната в менгеме между маслинено зелените стени.

Всичко това е поправено в трансформираното вече помещение, което се радва на новото си винтидж излъчване. Ваната е разрушила всички прегради около себе си и се е сдобила със сребристи крачета и приятна овална форма. Компания ѝ прави деликатно обособена с прозрачни стени душ кабинка на фона на мраморен под и подобни на сиви тухлички плочки по стените. Прекомерната строгост е успешно елиминирана с помощта на прекрасен килим с тъмносини и червеникави мотиви.

Реализирайте трансформиращ ремонт на баня и в своя дом, като се доверите на доказаните професиоанилисти, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега, за да получите конкурентни оферти от изпълнители близо до вас. Разгледайте и сравнете профили и репутации на кандидатите, преценете откривате ли сред тях точния за вас и го наемете. След успешното завършване на ремонтните дейности, споделете оценката си в сайта.

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички