Топлината в банята не е за подценяване

Последна редакция на 05/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 1 232 пъти

Ако живеете в къща или сте премахнали парното от апартамента си, вероятно и банята ви има нужда от отопление, особено ако у дома имате малки деца, за които е необходимо помещението да бъде с по-висока температура. TESY предлага три модела отоплители за баня с красив дизайн и ефективна работа:

  • Стъклен отоплител - луксозен електроуред за баня, който освен за затопляне на помещението, може да бъде използван и за изсушаване на хавлии и халати. Притежава практичен LED дисплей, седмичен програматор, Soft Touch бутони, PIR сензор за отчитане на човешко присъствие и таймер за включване и изключване. И това, ако не е мечтаният уред за вашата баня!
  • Кварцовата печка е класическа алтернатива, подходяща за компактни помещения, като позволява бързо затопляне на банята, при това без да заема много място в нея. Освен с компактните си размери, кварцовата печка се отличава още с две степени на мощност, защита от прегряване и функции за контрол на отоплението.
  • Вентилаторната печка за баня е икономичен отоплителен уред от ново поколение, който осигурява висока надеждност и удобство при работа. Благодарение на вградената защита срещу пръски вода, замръзване и прегряване, този уред ви осигурява необходимото спокойствие, при това без да ви лишава от удобството на вградения седмичен програматор и индикаторът за отворен прозорец/врата. 

Изберете правилния модел отоплителен уред за своето жилище от TESY и се насладете на несравнимия комфорт от използването на уреди, специално разработени съобразно нуждите на българските домакинства и иновациите в отоплителните системи за дома! 

Свързано:

Идеи за баня Отопление и грижа за въздуха през студените месеци