На ток или на газ?

Последна редакция на 29/03/2024 от Светла Иванова
Източник | Видяно 2 650 пъти

Газовите бойлери са по-икономични от електрическите. При това съвсем спокойно може да пуснете други домакински уреди да работят, без да се тревожите, че топлата вода ще свърши. При тези бойлери нагревателният елемент е газова горелка. Тя затопля водата, преминаваща през топлообменника. В случай на повреда или изчезване на горенето се задейства автоматично изключване, което прави този вид бойлери изключително безопасни.

В случай че скоро ви предстои ремонт на банята или просто искате да замените стария бойлер, доверете се на опитните майстори, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, за да получите техните оферти и да сравните мнения от предишни клиенти.

Свързано:

Идеи за баня Как да изберем бойлер за вкъщи?

Нека се разходим из тази семпла баня с изчистен дизайн, разположена в помещение, с не много голяма квадратна площ, но изключително просторно. Цветовете в интериора са неутрални, а материалите - интересно комбинирани. От лявата страна на снимката виждаме зоната на душа, където стъклена врата я отделя от останалата част на помещението. Така, влагата не може да достигне до пода, покрит с ламиниран паркет. Тази подова настилка винаги прави банята по-красива и интересна, а също и внася динамика в интериора. Душ батерията е монтирана на стената, а към нея виждаме и подвижен душ тип телефонче, който лесно може да регулира височината си. Непосредствено до душ кабината, вляво виждаме малка помощна масичка, върху която са подредени аксесоари за баня и всички необходими вещи. От дясно на снимката е разположена и зоната на мивката, която е с максимално изчистен дизайн. Умивалникът е с правоъгълна форма, смесителят за вода е монтиран в единия му край, а на стената отгоре виждаме и правоъгълно огледало. Малките дървени шкафчета под мивката служат едновременно за подреждане на всички тоалетни принадлежности, а също и - изключително оригинално се комбинират с дизайна на пода. Цветовете на стените са светли и неутрални - при зоната на душа бялото е основен нюанс, а около мивката - сивите багри покриват изцяло стените.