Свободно стоящи вани

Последна редакция на 26/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 738 пъти

Дълго време в тенденциите в дизайна се предпочитаха душовете и душ кабините. И за по-практичните и бързащи хора, те си остават по-удачното решение. Но за роматчните натури, на които е омръзнало забързаното ежедневие – нека предложим тази великолепна тенденция. Свободно стоящите вани са много красиви, елегантни и съвсем не е нужно банята ви да е с огромни размери. Те са с големината на обикновена вана, с тази разлика, че не за иззидани, а просто поставени. Освен естетиката, тази характеристика има и друго предимство – по-лесната смяна и ремонт при нужда. Тези вани са подходящи за всеки, който има нужда от малко релакс и спокойствие в живота си, от малко повече време за себе си.

Консултирайте се с експертите в бранша за най-актуалните тенденции и техники в ремонта на банята. Опишете своите нужди и желания в нашата форма за задаване на проект и напълно безплатно получете различни предложения за реализацията му. Ще имате възможност да изберете своя майстор и заедно с него подробно са обсъдите възможностите, които имате.

Свързано:

Идеи за баня Модерни тенденции в обзавеждането на банята

Свободностоящите вани са изключително романтични, много красиви и не до там практични. Чудесно решение са, ако разполагате с голямо помещение за баня и отделна душкабина. В противен случай се лишавате от възможността за бърз душ преди работа или след тренировка. Но ако имате възможност - определено си заслужават. За да демонстрираме колко елегантни и красиви могат да бъдат, сме подбрали тази снимка. Тук банята е изцяло изградена от камък - стилно и много практично от гледна точка на издържливост решение. Цялото помещение е съответно в пясъчен цвят, затова и ваната изпъква. Тя е поставен в средата като място за отмора и почивка. Нейното приложение е по-скоро на домашно спа съоръжение, отколкото на място за къпане. За тази цел е изградена великолепна душ кабина. За разлика от стандартните, които са под формата на готови модули, тази е създаден специално за конкретната баня. Комбинацията от камък и стъкло е много красива и подчертава качествата на материала. Останала част от интериора идеално се съчетава с общата концепция - геометрични форми, чисти и семпли линии, липсват излишни декорации и всичко е много практично и удобно. Отличава се единствено ваната със своята обла форма и извивки. Тя своеобрано място за почивка и откъсване от забързаното ежедневие.